Undermeny

Buskhaga Hemservice – din trygga leverantör av hushållsnära tjänster

Vilka är vi?

Buskhaga Hemservice är en del av Buskhaga AB. Buskhaga är ett företag som arbetar med personalhälsa och välmående. Utgångspunkten i Buskhaga är att det finns ett samband mellan hur du mår och hur du presterar.

Många människor brottas idag med att få vardagspusslet att gå ihop. Denna frustration påverkar många olika områden; den fysiska hälsan (hinner inte träna, sover för lite, äter inte bra mat), den psykiska hälsan (ställer krav på sig själv och upplever att man inte räcker till, vilket skapar negativ stress), den sociala hälsan (då tiden är knapp ägnar sig vissa för lite tid åt det de egentligen tycker är viktigast d.v.s. familj och vänner).

För att ge riktig påverkan på hur människor mår måste de hjälpas med tid och avlastning insåg Buskhaga och idén om hemservice föddes. I vår strävan att öka våra kunders välbefinnande återkommer ständigt begreppet “Ont om tid”.

Buskhaga Hemservice drivs och ägs av Malin och Mattias Holmgren. Malin har alltid haft många järn i elden. Hon har undervisat i religionshistoria samt religionsdidaktik på Karlstads universitet och även undervisat religion och geografi på Tingvallagymnasiet. Detta samtidigt som hon drev hästgård med avelsarbete och utbildning av hästar. När hon sedan fick barn och beslöt att bygga ut huset var bristen på tid uppenbar. Malin håller nu endast på med hästgården.

När maken Mattias arbetade med att få människor att må bra föddes idén på att skapa mer tid. Mattias är drivkraften bakom hälsoperspektivet i Buskhaga Hemservice. Han är idrottsdirektör och har utvecklat ett hälsoupplägg för idrotten i gymnasieskolan på riksnivå.
I ledningen för Buskhaga finns förutom Malin och Mattias även våra platschefer och VD Linda Torving.