Corona och ökat smittläge

Med anledning av rådande pandemi och ökat smittläge.

Pga av ökat smittläge, ber vi om din förståelse för ändringar av dag/tid etc. Vi försöker självklart göra allt vi kan för att just du ska få din städning som planerat. Men i detta läge som vi är i just nu så kan vi behöva skicka en ersättare, ändra dag eller tid till din städning ifall att din ordinarie städare inte kan komma på grund av ovanstående skäl. Vi önskar även att du som kund har extra förståelse för att ny personal inte alltid hinner med lika mycket, eller att det blir exakt samma kvalitét. Vi gör vad vi kan, men vi vädjar om extra förståelse nu.

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer, utöver det gör vi även följande:

· Vi torkar av alla tag-ytor extra noggrant samt rengör och desinficerar städutrustningen efter varje städtillfälle och kund.

· Våra städare använder alltid handskar samt munskydd under städningen där kunden är hemma. Handskarna byts ut mellan de olika städ-områden.

· Vi informerar och uppmanar våra medarbetare att ta hand om hygienen på och utan för jobbet. Det är en generell policy vi har, men vi har nu vidtagit extra åtgärder för att verkställa den.

Virekommenderar våra kunder att:

· Öka städfrekvensen för att säkerställa ett rent och hygieniskt hem/kontor etc. under hela virusutbrottet.

· Boka in extra tid för att desinficera alla tag-ytor.

· Om du jobbar hemma, passa gärna på att ta en promenad under tiden som vi sköter städningen.

· Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring rengöringsmedel samt tillvägagångssätt vid städning.

· Rekommendationerna är att använda rengöringsmedel med ett pH-värde mellan 8–10. De allrengöringsmedel som vi använder har pH8 och vårt sanitetsrengöringsmedel har pH10.

Vår vädjan till våra kunder

· Om du eller någon i din familj har influensasymtom eller misstänker att du kan ha varit i kontakt med en person som eventuellt bär på coronaviruset var god att boka om.