Platschef till Buskhagas största kontor

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som har höga ambitioner och passion för att prestera och leverera. Är du handlingskraftig och drivs av att ha ett stort ansvar för såväl anställda som för att leda och fördela arbete och nå uppsatta mål? Då har vi en roll för dig.

Dina huvuduppgifter:

  • Ansvar för omsättning och lönsamhet
  • Att coacha och leda all personal
  • Ansvar för att regler och rutiner följs
  • Kundbesök och aktiv kundbearbetning mot företag
  • Personalfrågor, löneförhandlingar, medarbetarsamtal etc.

Din profil

Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst, som person är du van att ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Du är uthållig och drivande i att säkerställa att tidsplaner hålls. Du trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning.

Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt.

Tillträde efter överenskommelse. Skicka din ansökan senast tisdag 30/9, intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av VD Linda Torving, tel: 076 2008911, mail: linda@buskhaga.com

Sista ansökningsdatum är:

Ansök snabbt och enkelt

Ansök direkt via formuläret nedan

Tillbaka

Dela detta med någon du vet är intresserad!