Undermeny

Barnpassning/Barnpendel

Att låta någon annan ta ansvaret ens barn, vet vi av egna erfarenheter, är något man ibland behöver göra för att få pusslet med familjelivet att gå i hop. Barnomsorgen i kommunerna har grundomsorg men med verksamhetstider som inte alltid stämmer med arbetstiden vi som föräldrar har.
Fritidsaktiviteten som kräver att barnen ska skjutsas hit och dit. Ibland tidigare än arbetsdagen är slut… Och sen har vi den där stunden som man bara måste lösa där inte barn kan närvara om barnomsorgen eller mormor inte finns tillhands.  Vi har också egen erfarenhet om logistikproblemet av barn till separerade föräldrar och därmed växelvis boende med varannan vecka eller att den ene föräldern har barnet varannan helg. Logistiken när barnen är små, med skjutsande om man bor på olika orter i landet , kan ibland vara kompliserad och tidskrävande.  Våra barnpassare kan följa med på resan genom vår tjänst Barnpendeln och se till att barnet kommer fram tryggt och säkert mellan förälder A och B.

För våra familjer med barn så erbjuder vi erbjuder :

  • *Klassisk barnpassning i hemmet
  • *Hämtning/lämning av barnet till/från  aktivitet eller ordinarie barnomsorg/skola i anslutning till barnpassning i hemmet.

 

Barnpendeln- trygg barnpassning för små resenärer

Barnpassning/reseassistans på resa.

  • Hämtning/lämning från hem till hem ( även från hem till t.e.x mormor som bor 4 mil bort)
  • Bilresa kortare sträckor men även kollektivt med lokalbuss, buss och tåg kan nyttjas beroende på avstånd och ort.
  • För Barnpendeln längre sträckor krävs att minst 2 barn ska åt samma håll och främst fredagar och söndagar avgår denna tur. Max 4 barn per personal/sträcka.

 

Vi lägger stor omsorg på att matcha rätt barnpassare för just er familj. Du som förälder ska känna dej trygg 100% , liksom barnet ska känna sej bekväm och uppskatta personen den ska tillbringa tid med.

Trygghet och smidighet är det vi vill leverera!  Samtlig personal ska ha god erfarenhet av barnomsorg och även tycka om att göra detta värdefulla uppdrag . Vi tar alltid flera referenser och utdrag ur belastningsregistret.

Barnpassning och Barnpendeln är  RUT-avdragstjänster

Intresserad av Barnpassning/Barnpendel?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Jag accepterar buskhagahemservice.se integritetsvillkor